
Pěstujeme, zpracováváme a dodáváme
český chmel nejlepší kvality
pivovarům napříč celým světem

Náš chmel
Náš chmel pěstujeme výhradně v těch nejlepších lokalitách žatecké chmelařské oblasti, zejména v Podlesí a Údolí Zlatého potoka. Vhodná poloha a kvalitní péče o chmel jsou zárukou té nejlepší jakosti námi pěstovaného chmele.
Produkty a služby
Vlastní produkci i produkci jiných pěstitelů zpracováváme v našem zpracovatelském závodě v Hořesedlech, který byl postaven v roce 2012 v prostorách bývalého brownfieldu. Závod a klimatizovaný sklad jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi, které zaručují tu nejlepší kvalitu finálního produktu, granulí typu 90 a typu 45. Chmel následně dodáváme do pivovarů napříč celým světem, od těch nejmenších až po největší pivovarnické nadnárodní skupiny.


„Je snadné zajistit, aby bylo pivo hořké, ale pouze žatecký chmel té nejvyšší jakosti mu dokáže dát plnou chuť, bohatý bouquet, příjemnou hořkost a jemné tóny.”
–Dr. Karel Osvald
Aktuality

Asahi – Hop Grower Event
V pondělí 8. září jsme se zúčastnili události Hop Grower Event pořádané společností Asahi. V rámci této události jsme vzali hosty z Asahi na prohlídku našich nízkých chmelnic, zavlažovacích nádrží a meteostanice, která tvoří součást projektu PRO CHMEL, jež běží pod patronací právě Plzeňského Prazdroje/Asahi.

Sklizeň chmele se zástupci Molson Coors
Celý pivovarnický svět včetně těch největších nadnárodních skupin s napětím vyhlíží výsledky letošní sklizně chmele, a tak jsme v úterý 2. září měli tu čest přivítat zástupce pivovarské skupiny Molson Coors Beverage Company a ukázat jim, jak toto vyvrcholení sezony 2025 probíhá ve skupině TOP HOP.

Sklizňová prohlídka chmelnic se zástupci pivovaru Heineken
V úterý 26. srpna jsme v Hořesedlech přivítali zástupce pivovarské skupiny Heineken, kteří se přijeli podívat na právě probíhající sklizeň a chmelnice skupiny TOP HOP.

O nás
Jsme malý tým, který dělá svou práci srdcem. Záleží nám na tradici českého chmelařství a na zachování jeho mimořádného renomé ve světě, tak aby si lidé po celém světě i nadále mohli při těch správných příležitostech vychutnávat to nejlepší pivo.